Thursday, February 10, 2011



Akhirnya.......satu gambar yang buat aku ternganga, speechless dan hampir-hampir pengsan.

~~~~~~~~~

Tuesday, February 1, 2011

Biarlah GAY pun.....

Title tak blh nak provokatif lagi... hahahaha...

Saje je nak share. Kata la gay ke apa ke but aku seriusly think yang diorang2 nie sangat sangat HOT !!! gila ah, perggghhhhhhhhh !!!

Tae Yang


(gmbr kredit kepada Google image ;p)

sebab tengok video dia lah, aku work out gila2 babi sekarang. Mantap siot badan dia. Body aku busuk je. Hahahaha

Hish....mantap mantap !

Okay....yang kedua......

Hrithik Rosyan



ni sorang lagi. Badan tak yah cakap. Korang pandai2 la google sendiri body dia. Physique perfect dah, ada pulak family yang comel gila !!! salute !

tapi kan.......dlm banyak banyak nie. Takde sorang pun la yang boleh lawan Malaya heavyweight champions ni. Cuma satu dalam trillion gene je kot. Hahahah

TAN SRI P. RAMLEE

&

SALOMA



*speechless