Monday, January 31, 2011

Waaaahhhhhh.....

Bukan aku tak bersyukur dgn apa yang aku dapat tp aku mcm fikir, tuhan dah bagi peluang ni, why not make the most out of it. Kat facebook aku mcm muak tgk org2 lain upload gambar vacation diorg yg mcm lebih kurg sama dgn gmbr2 aku. The very same place tapi from different angles and with different faces.

Aku jenis yg cepat tercabar so maybe that's the reason aku selalu cuba utk do something a little less typical.

Sooo.......semalam lepas skype date aku dgn babi, dummy and mr. no emotion kitorg dah siap plan summer vacation. We are going down to Miami and will be taking a 5 days cruise around Bahamas. Im really hoping that everything would go well.

So....anywho.....in my displaced "muak-ness" hahaha.... I have decided that my vacation after this would be one of a kind.

Okay...korang tahu kan Disney castle tu kan, yg ada kt setiap Disneyland dlm dunia ni kan, my senior terjumpa satu castle yg sebijik mcm Disney castle tu !




So this is it..................Mount St. Michel. Tempat ni kira mcm tmpt "pilgrimage" la utk orang dlu. Aku ada terbaca la yang Mount St. Michel lebih kurg tmpt utk orang2 kaya bertaubat. Population kt island ni hanya 41 orang je !! Tak silap dlm istana tu ada hotel !

Bayangkan tengah2 selat Inggeris tu ada istana. Perggh gila mantap. People can actually walk tawaf the whole island bila air surut. Cuma pandai2 la kena lari bila air nk pasang balik. Haha

Satu hari nnt, aku akan sampai kt sini. :)

p/s : nak kawin kt sini blh ? jom!





*berenti sekejap.nak pakai baju. bru lps mandi ni actually. hahaha

Next stop would be Plitvice Lakes ! To die for !





Satu hari nanti, aku akan sampai jgk sini !

Toodles folks !

5 comments:

nanie kamarul said...

abang! jangan kawin dulu
nanie belum perbaharui pasport la!!
hahahahahahahaha

C.E.@ said...

hahaha...calon pun tarak. kahwin hape nyeee. ahaha

nanie kamarul said...

eh, takpe. abang carik la slow2 dulu.
nanie leh tunggu ^^

AiN said...

ooooo...patutnye xmboh bgtau nk blik m'sia bile..rupenye mu nk g bahamas! cisss! mengade! buy something for me there! heheeh~

Miss Hamilicious said...

canteknya !!